Wij bevorderen loyaliteit en betrokkenheid door middel van echte voordelen

VoordeelWinkel by Vip District is gespecialiseerd in het aanbieden van personeels- en ledenvoordelen. Wij begrijpen dat tevreden werknemers het belangrijkste kapitaal van een bedrijf vormen. Met ons uitgebreide assortiment aan kortingen op diverse producten kun je je werknemers de waardering en voordelen bieden die ze verdienen, terwijl je hun tevredenheid, betrokkenheid en productiviteit verhoogt. 

Een eigen webwinkel in de huisstijl van je organisatie met spectaculaire kortingen op producten van bekende merken, zonder dat jij hier werk aan hebt!

Er was eens…

PersoneelsVoordeelWinkel werd opgericht in 2010. Na meer dan tien jaar een sterke aanwezigheid in Nederland te hebben opgebouwd, bundelen we in 2024 onze krachten met Vip District, een toonaangevende Europese speler op het gebied van werknemersbetrokkenheid. Een nieuw en exclusief spaarplatform om ongeëvenaarde voordelen naar de Nederlandse markt te brengen!

Sindsdien als PersoneelsVoordeelWinkel by Vip District.

Over Vip District

6 landen
in Europa

+ 7 miljoen gebruikers

+ 3000 actieve platforms

+ 150 medewerkers

Ons team

Wij streven hoogstaande kwaliteit na en doen dat met veel plezier. Ons toegewijde team brengt passie, expertise en een coöperatieve geest naar elke klant.

We zijn met meer dan 150 mensen achter de schermen: professionals met diverse achtergronden uit verschillende culturen.

Verander jullie benadering van werknemersmotivatie

Vraag een demo aan

Contact

Contact

Samenwerken met de VoordeelWinkel

Demo aanvragen