Maximaliseer voordelen met de VoordeelWinkel voor medewerkers

Versterk de secundaire arbeidsvoorwaarden met onze gepersonaliseerde en exclusive VoordeelWinkel met aanbiedingen van toonaangevende merken.

De nieuwe VoordeelWinkel is een krachtiger platform met een verbeterde gebruikerservaring en nog meer kortingen.

Exclusief netwerk met topmerken

Voordelen voor jouw medewerkers of leden

 • Besparingen Met de Voordeelwinkel ontvangt men exclusieve kortingen op topmerken. Shop direct in de webshop of lokale winkel van je favoriete merk. Meer voordelen, meer keuzes.
 • ToegankelijkheidAltijd en overal beschikbaar via pc, mobiel en app. Bereik alle werknemers, van kantoor tot non-desk medewerkers!
 • MotivatieEen emotioneel loon dat de tevredenheid van werknemers en hun dagelijkse behoeften beïnvloedt.

Voor HR Teams: Een betere manier om de werkgeversimago te verbeteren

 • One stop shop. Upload je zelf beheerde kortingen bij lokale partners in de VoordeelWinkel en creëer één voordeelplatform. Absoluut een enorme boost in gebruikerservaring!

 • Waardevolle inzichten. Real-time dashboarding en inzichten voor beheerders. Raadpleeg zelfstandig rapportages en zie het effect van deze service.

 • Gebruik één portaal voor werknemers in verschillende landen. Beschikbaar in 8 talen.

Ontdek hoe je voordelen kunt vergroten met een VoordeelWinkel voor werknemers

Veelgestelde vragen

 • Wat is een werknemersportaal?

  Een werknemersportaal is een gecentraliseerd digitaal platform dat snel toegang biedt tot relevante werk- en bedrijfsinformatie. Het kan een wereldwijde focus hebben, inclusief verschillende middelen (salarisadministratie, communicatie, processen, voordelen, enz.), of uniek zijn voor betrokkenheid, en voordelen voor werknemers, erkenningsprogramma’s, interne communicatie, enz. omvatten.

 • Wat is een voordeelwinkel voor werknemers?

  Een personeelskorting of voordeelclub is een besparingsplatform waar werknemers toegang hebben tot exclusieve kortingen en aanbiedingen op allerlei producten en diensten. Deze programma’s maken deel uit van het voordelen- en vergoedingspakket van een organisatie en zijn een effectieve manier om voordelen te bieden en de arbeidstevredenheid te verbeteren.

 • Wat is cashback?

  Cashback is een beloningssysteem waarbij u een percentage van het uitgegeven geld ontvangt wanneer u bij bepaalde merken winkelt. De besparing of het verkregen voordeel is in de vorm van geld terug voor uw aankopen. Het opgebouwde saldo kan naar de bankrekening worden overgeboekt of op andere manieren worden gebruikt.

Zet de eerste stap naar hét beloningspakket voor het aantrekken en behouden van talent!

Vraag een demo aan

Contact

Contact

Samenwerken met de VoordeelWinkel

Demo aanvragen